Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 334578 - 2310 326637

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος του οίκου Azkoyen4

αυτόματοι πωλητές γάλακτος vending hellas

ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ !!!

Διαθεσιμότητα:δεν υπάρχει απόθεμα 0 προϊόντα
Κωδικός:
ΑΥΤΌΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΈΣ ΦΡΈΣΚΟΥ ΓΆΛΑΚΤΟΣ !!! Η Vending Hellas η ΠΡΏΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΉ εταιρία πώλησης αυτόματων πωλητών ΓΆΛΑΚΤΟΣ στην Ελλάδα !!!

Περιγραφή

Video Επίδειξης λειτουργίας αυτόματου πωλητή γάλακτος!!!

 Video Αυτόματοι πωλητές γάλακτος Vending Hellas!!!

RVH 200 Αυτόματοι πωλητές για την επαγγελματική πώληση φρέσκου γάλακτος.

Το RVH 200 αυτόματος πωλητής φρέσκου γλακατος, είναι το βασικό εργαλείο για αυτούς που σκοπεύουν να ξεκινήσουν την διανομή φρέσκου γάλακτος με επαγγελματικό κ αποδοτικό τρόπο. Σε μικρές διάστασης(75x85 cm) περιέχει μια δεξαμενή 200 λίτρων με σύστημα ανάδευσης πάνω στη δεξαμενή και προγραμματισμό για ανάδευση ακόμα και εκτός του μηχανήματος, με σύστημα διανομής και εξαερισμού. Το σύστημα έλεγχου που διαθέτει και οι πολλές του λειτουργίες κάνουν την διαφορά και το καθιστούν άκρος αξιόπιστο. Ιδανικό για τοποθέτηση σε εμπορικά κέντρα,supermarkets κ.α.

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα :Δομή από μονωτικό υλικό με πόρτα μπροστινής πρόσβασης . Σύστημα αεριζόμενου βιομηχανικού ψυγείου . Δύο δεξαμενές ,που εναλλάσσονται, από ανοξείδωτο χάλυβα χωρητικότητας 200 λίτρα η καθεμία, σε μικρούς τροχούς . Εξοπλισμένο με αναδευτήρα και πλήρες κύκλωμα διανομής του φρέσκου γάλακτος . Αυτό-ρυθμιζόμενη αντλία με ελεγχόμενη πίεση και βαλβίδες περιορισμού, προκειμένου να αποφευχθεί ο σχηματισμός αφρού .Μηχανή ακριβείας στη ροη , προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακρίβεια και η σταθερότητα του κατανεμημένου ποσού φρέσκου γάλακτος. Οι θερμοκρασίες της όλης διαδικασίας και των λειτουργιών ελέγχονται από το κουτί σύνδεσης στο ψυγείο και μπορεί να  εξοπλιστεί με σύστημα συναγερμού σε περίπτωση πτώσης της θερμοκρασίας . Η βαλβίδα διανομής καθαρίζεται αυτόματα μετά από κάθε πώληση. Κερματοδέκτης που δέχεται και δίνει ρέστα απο όλα τα νομίσματα .Δυνατότητα τοποθέτησης χαρτονομισματοδέκτη, σύστημα τηλεμετρίας (για τον απομακρυσμένο έλεγχο του μηχανήματος αλλά και ειδοποιήσεις στο κινητό για στάθμη γάλακτος ,θερμοκρασίας κλπ.),συστήματος κλειδιών προ-πληρωμένων αγορών και σύστημα εκτυπωτή.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά και διαστάσεις (RVH 200 Αυτόματος πωλητής φρέσκου γάλακτος)

 75cm Πλάτος. 2.05 m Ύψος. 0,85 m Βάθος. 150kg (βάρος χωρίς δεξαμενή),220-240V/50Hz

 

Στάνταρ εξοπλισμός του RVH 200 Αυτόματος πωλητής φρέσκου γάλακτος.  Ανοξείδωτο μονωτικό περίβλημα και εργοστασιακό σύστημα ψύξης(74x85x205cm). Στρόγγυλη ανοξείδωτη δεξαμενή 200 λίτρων με σύστημα ανάδευσης πάνω στη δεξαμενή και ρυθμιζόμενο πρόγραμμα για ανάδευση ακόμα και εκτός του μηχανήματος(πχ 2 λεπτά κάθε μισή ώρα).  Ευρωπαϊκά πιστοποιημένο σύστημα διανομής του φρέσκου γάλακτος πάνω στο μηχάνημα. Αυτόματο πλύσιμο θαλάμου διανομής μετά απο κάθε πώληση. Κερματοδέκτης που δέχεται όλα τα νομίσματα και δίνει ρέστα απο όλα τα νομίσματα . Μπροστινή πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας. 

 

*Υπάρχουν πολλά μοντέλα με διαφορετικές χωρητικότητες (μεγαλύτερες και μικρότερες)  και χαρακτηριστικά ,για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Επιστροφή σε: Προσφορές