Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 334578 - 2310 326637

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος του οίκου Azkoyen4

Novara - Αυτόματος πωλητής καφέ , σοκολάτας , ροφημάτων

Διαθεσιμότητα:δεν υπάρχει απόθεμα 0 προϊόντα
Κωδικός:vn1
Το Novara είναι σχεδιασμένο για να δημιουργεί ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον που θα εμπνέει νέες ιδέες ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τον καλύτερο καφέ espresso!!!

Περιγραφή

Novara

Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τις οδηγίες RoHS και WEEE, το Novaraείναι ένα ισχυρό, εύκολο στον καθαρισμό του μηχάνημα. Το μπροστινό μέρος έχει άθραυστο γυαλί που θα μοιάζει καινούργιο για περισσότερο απ’ ότι τα συμβατικά γυαλιά, αναδεικνύοντας την προηγμένη και πρωτοποριακή του σχεδίαση.

Έτοιμο ώστε να ενσωματωθούν οθόνες ή συστήματα Digital Signage, για να προσφέρει στους χρήστες του οπτικοακουστική ενημέρωση και διαφημίσεις.

Η διαφήμιση Digital Signag βρίσκεται σε μεγάλη άνθιση στη σημερινή εποχή και αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την αύξηση των πωλήσεών σας.

Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, αναφορικά με τον σχεδιασμό και τα υλικάστο εσωτερικό του Novara, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων και να γίνει η συντήρηση και ο καθαρισμός ευκολότερος, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

Ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός καθιστά όχι μόνο την αποσυναρμολόγηση και τον καθαρισμό των εξαρτημάτων ευκολότερο, αλλά διευκολύνει και το γέμισμα του προϊόντος.

- Μείωση των εξόδων

- Μείωση του κόστους συντήρησης

Ο διάσημος Azk V10 espresso group εγγυάται τέλεια διανομή, που διατηρεί όλη τη γεύση και το άρωμα, επιτυγχάνοντας καφέ με τέλεια γεύση και συνεπή κρεμώδη υφή.

Το μυστικό του Azk V10 είναι η τέλεια πίεση τουκαφέ, κρατώντας πίσω τη ροή του νερού για την ενίσχυση της εκχύλισης των οργανοληπτικών ιδιοτήτων.

Εκτός από την εξαιρετική λειτουργία του, ο V10 Azk έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι αξιόπιστος και μεγάλης διάρκειας.

·       Ενισχύει την αφοσίωση των πελατών σας

·       Αυξάνει τον αριθμό των ροφημάτων ανά ημέρα

 

·       Μειώνει το κόστος συντήρησης

Novara technical characteristics 1

Επιστροφή σε: Αυτόματοι πωλητές καφέ - ροφημάτων