Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 334578 - 2310 326637

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος του οίκου Azkoyen4

Η Vending Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου Azkoyen, εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά απο το 1980 μηχανήματα αυτόματης πώλησης αναψυκτικών, μπύρας, χυμών, ζεστών και κρύων ροφημάτων, εμφιαλωμένου νερού, τσιγάρων και προφυλακτικών. Καθώς και τη σειρά εξοπλισμού της ΑΖΚΟΥΕΝ η οποία περιλαμβάνει: καφετιέρες, espresso, βιτρίνες ψύξης - συντήρησης, θερμοθάλαμους κλπ.

Οι αυτόματοι πωλητές είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU), εύκολο προγραμματισμό ακόμα και από ανειδίκευτα με το αντικείμενο άτομα, λειτουργούν με ευρώ (νομίσματα και χαρτονομίσματα ), δίνουν ρέστα και υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω εύκολων εντολών.

Η εταιρία μας ακολουθώντας την εξέλιξη στον τομέα της πληρωμής στους αυτόματους πωλητές διαθέτει κερματοδέκτες και χαρτονομισματοδέκτες COGES, συστήματα πληρωμής προπληρωμένου ποσού με κάρτα και κλειδί και σακούλες ασφαλείας συλλογής χρημάτων SAFER SYSTEM.

Η εταιρεία μας κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο και με την βοήθεια του τεχνικού τμήματος που αποτελείται από ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό σας υπόσχεται την 24/ωρη και 7/ημερη λειτουργία των μηχανημάτων.

mistral