Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 334578 - 2310 326637

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος του οίκου Azkoyen4

THE PROTEIN MACHINE-Αυτόματοι πωλητές ροφημάτων ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ !!!

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 10:50;
Κατηγορία Προτάσεις;

THE PROTEIN MACHINE 

H Vending Hellas σε συνεργασία με τα XTREME stores της Παπάφη και τον Δέλλιο Κώστα καινοτομούν και φέρνουν στην αγορά τους αυτόματους πωλητές ροφημάτων πρωτεΐνης! Ανακαλύψτε το μέλλον για την προετοιμασία των εξατομικευμένων ροφημάτων  πρωτεΐνης στην Ευρώπη!

Το THE PROTEIN MACHINE είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος αυτόματος πωλητής ο οποίος μπορεί να προετοιμάσει και να σερβίρει προσαρμοσμένα ροφήματα πρωτεΐνης ,με τέλεια πυκνότητα, γεύση και υφή. Με κομψή σχεδίαση και πολύ εύκολο χειρισμό είναι ιδανικό  για γυμναστήρια και χώρους αθλητισμού!

Επιλέγοντας το πρωτεϊνικό ρόφημα που θέλεις να πιείς ξέρεις ακριβώς την ποσότητα της Πρωτεΐνης ,Υδατανθράκων, Φυτικών ινών αλλά και οποιοδήποτε άλλον συστατικών περιέχει το ρόφημα σου. Εξοπλισμένο με διάφορες επιλογές για να διαλέξεις. Από πρωτεΐνη ορού γάλακτος μέχρι πρωτεΐνη όγκου. Το ρόφημα προέρχεται αποκλειστικά από σκόνη πρωτεΐνης ,έτσι αποφεύγεις όλο εκείνο το περιττό υδατάνθρακα και λίπος που έχουν οι μπάρες πρωτεΐνης .Ο ιδανικός και πιο εύκολος τρόπος για να επιταχύνεις τη μυϊκή ανάπτυξη ,την δύναμη και την αποθεραπεία μετά την προπόνηση.