Εταιρεία

 • Vending Hellas

  Η Vending Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος των κορυφαίων και μεγαλύτερων Ευρωπαικών οίκων αυτόματων πωλητών Azkoyen,Nayax,Coges,Brunimat, Safer System κ.α. εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά απο το 1980 μηχανήματα αυτόματης πώλησης Καφέ, Αναψυκτικών, Νερών, Γάλακτος, Snacks, Mπύρας, Xυμών, ζεστών και κρύων ροφημάτων, τσιγάρων, προφυλακτικών και πολλά άλλα, προσφέροντας πάντα άριστης ποιότητας υπηρεσίες

  Οι αυτόματοι πωλητές είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU), εύκολο προγραμματισμό ακόμα και από ανειδίκευτα με το αντικείμενο άτομα, λειτουργούν με ευρώ (νομίσματα, χαρτονομίσματα, κάρτες πιστωτικές ή χρεωστικές και stick προπληρωμένων αγορών), δίνουν ρέστα και υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω εύκολων εντολών.

  Η εταιρία μας ακολουθώντας την εξέλιξη στον τομέα της πληρωμής στους αυτόματους πωλητές διαθέτει κερματοδέκτες και χαρτονομισματοδέκτες COGES, συστήματα πληρωμής προπληρωμένου ποσού με κάρτα και κλειδί και σακούλες ασφαλείας συλλογής χρημάτων SAFER SYSTEM. Ακόμα διαθέτουμε και συστήματα POS Nayax για συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

  Κύριο έργο μας δεν είναι μόνο η πώληση αυτόματων πωλητών, αλλά κυρίως η διασφάλιση της συνεχόμενης σωστής λειτουργίας των μηχανημάτων και η μετέπειτα τεχνική υποστήριξη σε service και ανταλλακτικά.

  Η εταιρία κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο και με τη βοήθεια του τεχνικού μας τμήματος, που αποτελείται από το μοναδικό επίσημο άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, σας υπόσχεται την 24ωρη και 7ήμερη λειτουργία των μηχανημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2310 334 578

FAX

2310 326 637

ΚΙΝΗΤΟ

6936 589 089