Azkoyen NOVARA Azkoyen NOVARA Azkoyen NOVARA Azkoyen NOVARA Azkoyen NOVARA Azkoyen NOVARA Azkoyen NOVARA
Novara_Perfil_1_High__1549957424_139.jpg

Azkoyen NOVARA

Καφές- Ροφήματα

Ο αυτόματος πωλητής Azkoyen Novara είναι σχεδιασμένος για να δημιουργεί ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον που θα εμπνέει νέες ιδέες ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τον καλύτερο καφέ espresso!!!

Ο αυτόματος πωλητής Azkoyen Novara είναι σχεδιασμένος για να δημιουργεί ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον που θα εμπνέει νέες ιδέες ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τον καλύτερο καφέ espresso!!!

Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τις οδηγίεςRoHS και WEEE, το Novara είναι ένα ισχυρό, εύκολο στον καθαρισμό του μηχάνημα. Το μπροστινό μέρος έχει άθραυστο γυαλί που θα μοιάζει καινούργιο για περισσότερο απ’ ότι τα συμβατικά γυαλιά, αναδεικνύοντας την προηγμένη και πρωτοποριακή του σχεδίαση.

Έτοιμο ώστε να ενσωματωθούν οθόνες ή συστήματα Digital Signage, για να προσφέρει στους χρήστες του οπτικοακουστική ενημέρωση και διαφημίσεις.

Η διαφήμιση Digital Signag βρίσκεται σε μεγάλη άνθιση στη σημερινή εποχή και αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την αύξηση των πωλήσεών σας.

Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, αναφορικά με τον σχεδιασμό και τα υλικάστο εσωτερικό του Novara, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων και να γίνει η συντήρηση και ο καθαρισμός ευκολότερος, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

Ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός καθιστά όχι μόνο την αποσυναρμολόγηση και τον καθαρισμό των εξαρτημάτων ευκολότερο, αλλά διευκολύνει και το γέμισμα του προϊόντος.

- Μείωση των εξόδων

- Μείωση του κόστους συντήρησης

Ο διάσημος Azk V10 espresso group εγγυάται τέλεια διανομή, που διατηρεί όλη τη γεύση και το άρωμα, επιτυγχάνοντας καφέ με τέλεια γεύση και συνεπή κρεμώδη υφή.

Το μυστικό του Azk V10 είναι η τέλεια πίεση τουκαφέ, κρατώντας πίσω τη ροή του νερού για την ενίσχυση της εκχύλισης των οργανοληπτικών ιδιοτήτων.

Εκτός από την εξαιρετική λειτουργία του, ο V10 Azk έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι αξιόπιστος και μεγάλης διάρκειας.

· Ενισχύει την αφοσίωση των πελατών σας

· Αυξάνει τον αριθμό των ροφημάτων ανά ημέρα

· Μειώνει το κόστος συντήρησης

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2310 334 578

FAX

2310 326 637

ΚΙΝΗΤΟ

6936 589 089