Azkoyen Palma H87/Palma H70 Azkoyen Palma H87/Palma H70 Azkoyen Palma H87/Palma H70 Azkoyen Palma H87/Palma H70 Azkoyen Palma H87/Palma H70 Azkoyen Palma H87/Palma H70
palma_h87__1549962375_521.jpg

Azkoyen Palma H87/Palma H70

Snacks- Αναψυκτικών- Νερού

Ο αυτόματος πωλητής Azkoyen Palma H87/Palma H70 προωθεί τις πωλήσεις στον εργασιακό χώρο. Η ημικυκλική πρόσοψη, η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια και ένας καλός φωτισμός των προϊόντων εγγυώνται την καλή προβολή των προϊόντων και αυξάνουν τις πωλήσεις.

Ελκυστικό Design

Ο αυτόματος πωλητής Azkoyen Palma Η87/Palma H70 προωθεί τις πωλήσεις στον εργασιακό χώρο. Η ημικυκλική πρόσοψη, η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια και ένας καλός φωτισμός των προϊόντων εγγυώνται την καλή προβολή των προϊόντων και αυξάνουν τις πωλήσεις.

 

Εύκολη Εξυπηρέτηση

Η συσκευή ανεφοδιάζεται εύκολα όπως και προγραμματίζεται σε πολύ σύντομο χρόνο.

 

Τεχνολογία

Χτισμένο ως προϊόν "έργο τέχνης", το Palma ενσωματώνει το νέο σύστημα εξαγωγής, το δικό του διαγνωστικό σύστημα, μια σαφή αλφανουμερική επίδειξη, εύκολη πρόσβαση σε κρίσιμα στοιχεία και ευελιξία στην επιλογή του κερματοδέκτη ή του συστήματος πληρωμής.

 

Ευέλικτο

Με την τοποθέτηση του ραφιού, το ευρύ φάσμα σπειρών του κι ένα ευπρογραμμάτιστο θερμοστατικό σύστημα ελέγχου, το Palma H προσφέρει κάθε ευκαιρία να προσαρμοστεί η επιλογή προϊόντων στις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των περιοχών.

 

Ασφάλεια

Ένα σταθερό εξωτερικό περίβλημα από ατσάλι και προστασία πόρτας με τριπλή προστασία ψύξης (στεγανοποιητής) και κλειδαριά ασφαλείας εγγυώνται μια υψηλή ασφάλεια.

 

Εμπιστοσύνη Εγγύηση

Η 70χρονη εμπειρία της εταιρίας σε επενδύσεις είναι η εγγύηση της εμπιστοσύνης του προϊόντος....

   Palma H70  Palma H87
 Πλάτος(mm)  723 888
 Βάθος(mm) 865 875
 Ύψος(mm) 1830  1830
 Βάρος(Kg) 230 272
 Τάση(V) 230 230
 Μέγιστη ισχύς(W) 500 500
 Ράφια 5..7

5..7

Σπείρες ανά ράφι 3..6 4..8

 

Ευελιξία στα χέρια σας

Η σειρά Azkoyen Palma + προσφέρει μέγιστη ευελιξία στη ρύθμιση των προϊόντων που θα διανέμει, κάτι που επιτυγχάνεται με τους δύο ρυθμιζόμενους δίσκους που διαθέτει, την δυνατότητα της διζωνικής θερμοκρασίας και τη δυνατότητα να περιστρέφονται ταυτόχρονα 2 σπείρες για την πώληση προϊόντων μεγαλύτερου μεγέθους.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη γυάλινο πρόσοψη που λειτουργεί σαν ένα ελκυστικό παράθυρο για τα προϊόντα, αυξάνοντας τις πωλήσεις.

 

Σχεδίαση

Μια απλή ιδέα: προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα σας.

Οι πωλήσεις σνακ και αναψυκτικών εξαρτώνται, σε μεγάλο βαθμό, από τις παρορμητικές αγορές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε τα μηχανήματα της σειράς Palma + σαν μια μεγάλη βιτρίνα καταστήματος, με ένα ελκυστικό μπροστινό τζάμι, διαφανή διαχωριστικά για τη βελτίωση της ορατότητας του προϊόντος και εξαιρετικό φωτισμό για να γίνει το προϊόν και το μηχάνημα πιο ελκυστικό.

 

Ευελιξία

Σχεδιασμένο για να πουλάει προϊόντα όλων των μεγεθών .

Ο αυτόματος πωλητής Azkoyen Palma H87/Palma H70 έχει σχεδιαστεί για να πωλεί όλα τα είδη προϊόντων, ανεξάρτητα από το στυλ παρουσίασής τους. Η ιδέα είναι ότι το μηχάνημα δεν περιορίζει ποτέ τις επιλογές σας όταν προσαρμόζετε τη γκάμα των σνακ και των αναψυκτικών σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς.

 

Πώς το κάνει;

- Ρυθμιζόμενα ράφια για να τροποποιήσετε το πλάτος του καναλιού.

- Δυνατότητα ενεργοποίησης δύο σπειρών ταυτόχρονα.

- Δυνατότητα διζωνικής θερμοκρασίας.

- Θερμοκρασία έως 3ºC και δυνατότητα ρύθμισης ημερομηνίας λήξης στα προϊόντα.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με τη νέα λειτουργία, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση έως και 5 διαφορετικών επιλογών σε ένα κουμπί. Όταν οι πελάτες επιλέγουν το Combo κουμπί, παραλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που έχουν προγραμματιστεί στο μενού.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο μενού, όταν πωλούνται στο μενού, μπορεί να έχουν διαφορετική τιμή από την αρχική τιμή πώλησης.

 

Χωρητικότητα

Αυξημένη αυτονομία με το νέο κανάλι XtraDrinks

Το νέο κανάλι XtraDrinks, που βρίσκεται πίσω από το module πληρωμής, επιτρέπει περισσότερο χώρο για έως και 54 μπουκάλια νερού η αναψυκτικών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη αυτονομία της μηχανής, τη μείωση του κόστους εφοδιασμού και τη βέλτιστη συντήρηση.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο στα Palma + H87 XtraBottles και Palma + H87 XtraCans.

 

Περιβάλλον

Οικολογικό και βιώσιμο

Ο σεβασμός για το περιβάλλον ήταν ένας βασικός παράγοντας κατά το σχεδιασμό της σειράς Palma +.

Η ενεργειακή κλάση Α+ απονεμήθηκε σε αναγνώριση των προσπαθειών μας να βελτιώσουμε τη θερμομόνωση και τη χρήση φωτισμού LED σε ορισμένα μοντέλα.

Οι μηχανές κατασκευάζονται από υλικά που είναι πλήρως συμβατά με την Ευρωπαϊκή Οδηγία RoHS, βοηθώντας την ανακύκλωση.

- Εξοικονόμηση ενέργειας που ωφελεί τον πλανήτη και την τσέπη σας.

 

Στιβαρότητα και Ασφάλεια

100% προστασία από βανδαλισμούς.

Η αποφυγή και η πρόληψη του βανδαλισμού είναι το κλειδί για τα μηχανήματα που λειτουργούν σε δημόσιους χώρους.

Η σειρά Palma + έχει iDetect σύστημα το οποίο που αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών και μειώνει την πιθανότητα για βανδαλισμό. Επιπλέον, ο χώρος παραλαβής των προϊόντων είναι σχεδιασμένος ώστε να καθιστά αδύνατη την πρόσβαση στο μηχάνημα.

Το μηχάνημα είναι σχεδόν ένα χρηματοκιβώτιο, χάρη στην κατασκευή του από γαλβανιζέ ατσάλι, τρία σημεία κλειδώματος της κλειδαριάς, σιδερένια κουμπιά και τριπλό τζάμι ασφαλείας.

- Αποτρέπει τις απώλειες λόγω κλοπής.

- Ελαχιστοποιεί τις βλάβες από βανδαλισμούς.

Λειτουργία

Μειώστε το χρόνο που αφιερώνετε στην ανανέωση και τη συντήρηση κάθε μηχανής

Στόχος είναι η ταχύτερη αποκατάσταση και συντήρηση και, για να επιτευχθεί αυτό, συμπεριλήφθηκαν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

- Πλήρως αφαιρούμενοι δίσκοι με ανοικτή τη πόρτα σε 90º.

- Αναδίπλωση των άνω δίσκων για βοήθεια στο γέμισμα.

- Λογιστική EVA / DTS.

- Γρήγορος και εύκολος προγραμματισμός και ρύθμιση.

- Σύστημα πληρωμής και EXE και MDB (δυνατότητα τοποθέτησης χαρτοδέκτη και προπληρομένων κλειδιών ).

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2310 334 578

FAX

2310 326 637

ΚΙΝΗΤΟ

6936 589 089