Mistral + H Mistral + H Mistral + H Mistral + H Mistral + H
Azkoyen_Mistral___1549913735_375.jpg

Mistral + H

Snacks- Αναψυκτικών- Νερού

Το ψυγείο Mistral με τη γυάλινη πρόσοψη αναβαθμίζει επιπλέον την ηγετική θέση της Azkoyen στον τομέα των αυτόματων πωλητών.

Το ψυγείο Mistral με τη γυάλινη πρόσοψη αναβαθμίζει επιπλέον την ηγετική θέση της Azkoyen στον τομέα των αυτόματων πωλητών.
Η ελκυστική σχεδίαση της πόρτας, η φωτεινή οθόνη και η ευκρίνεια των ενδείξεων των προϊόντων βοηθά στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο όγκος πωλήσεων με αυτά τα ψυγεία είναι κατά πολύ υψηλότερος από εκείνα που η πόρτα τους δεν είναι γυάλινη.

Λειτουργίες

Οθόνη υψηλής ευκρίνειας με ελκυστική εμφάνιση. Διαθέτει λίστα των διαθέσιμων προϊόντων.Χωριστό σύστημα χρηματοθυρίδας, με δυνατότητα σύνδεσης πολλών αυτόματων πωλητών σε μια κεντρική μονάδα κερμάτων.Συμβατότητα με μηχανισμό κερμάτων Executive και MDB.Εγγυημένο σύστημα αυτόματης πώλησης “i-detect” της Azkoyen, με τεχνολογία υψηλού επιπέδου.Τα ράφια διαμορφώνονται με ευελιξία και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα.Κεκλιμένα ράφια για ευκολία στην τοποθέτηση των προϊόντων και την αναγραφή των τιμών.Ευκολία προγραμματισμού.Η πρόσοψη έχει τριπλή επίστρωση, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ύψος(mm) 1830
Συνολικό Πλάτος(mm) 1030
Πλάτος Μηχανήματος(mm) 850
Πλάτος Κερματοδέκτη(mm) 180
Βάθος(mm) 890
Ράφια(μεγ. αριθμός ανάλογα με την αναβάθμιση) 7
Σπείρες ανά ράφι(μεγ.αριθμός) 10

Μια πνοή νέου αέρα

Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό της σειράς Mistral + είναι η απίστευτη ευελιξία που την καθιστά ικανή να προσαρμοστεί σε όλα τα είδη προϊόντων, τις τοποθεσίες και τις αλλαγές που συμβαίνουν κατά την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Κάθε λεπτομέρεια της σειράς Mistral + έχει σχεδιαστεί ώστε ο αυτόματος πωλητής να είναι πιο εργονομικός, εύκολος στη χρήση, αξιόπιστος και ασφαλής. Όλα για ένα σκοπό: τη βελτίωση τη κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

Σχεδίαση

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με τον κομψό σχεδιασμό που θα προσελκύσει τους καταναλωτές, λόγω της εξαιρετικής ορατότητας των προϊόντων. Βελτιστοποιημένος φωτισμός LED για βελτίωση της ορατότητας. Προσαρμόζεται στο ρυθμό ανάπτυξης της εταιρείας σας. Μπορείτε να ενώσετε έως και 3 αυτόματους πωλητές με ένα σύστημα πληρωμής!

Ευελιξία

Το Mistral + είναι ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα αυτόματος πωλητής της αγοράς, ικανός να χωρέσει την πλήρη γκάμα προϊόντων ενός κυλικείου/περίπτερου.

Έχει σχεδιαστεί για να πωλεί όλα τα είδη προϊόντων, με ή χωρίς ψύξη, εύθραυστα και ευπαθή, σε μικρές ή μεγάλες συσκευασίες.

- Τεράστια χωρητικότητα προϊόντων.

- 5+1 διαμορφώσιμα ράφια προϊόντων.

- Δυνατότητα τοποθέτησης μπουκαλιών έως και 600 ή 750 ml.

- Μεγάλος κάδος παραλαβής των προϊόντων .

- Προαιρετικό ασανσέρ παραλαβής προϊόντων.

Εγγυημένη ασφάλεια τροφίμων

Σχεδιασμένο για να πληροί τους αυστηρότερους κανονισμούς υγείας, διαθέτει σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και δυνατότητα ρύθμισης ημερομηνίας λήξης στα προϊόντα, το οποίο εμποδίζει την πώληση προϊόντων σε κακή κατάσταση.

- Ψύξη έως 3ºC.

- Δυνατότητα διζωνικής θερμοκρασίας .

- Δυνατότητα ρύθμισης ημερομηνίας λήξης στα προϊόντα

Οικολογική συνείδηση

Το Mistral + έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση και σεβασμό στο περιβάλλον. Το σύστημα φωτισμού LED, το αυτόματο κλείσιμο του delivery door και η βελτιωμένη μόνωση, του έχουν αποδώσει A + στην ενεργειακή απόδοση.

Κατασκευάζεται με υλικά που συμμορφώνονται στις ευρωπαϊκές νομοθεσίες RoHS, έτσι ώστε να γίνει ευκολότερη η ανακύκλωση του μηχανήματος.

Ασφάλεια

Ελαχιστοποιεί τις δαπάνες που σχετίζονται με βανδαλισμούς. Η σειρά Mistral + ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες και αξεσουάρ ασφαλείας, ώστε καμία πράξη βανδαλισμού να μην επηρεάζει το κέρδος σας.

Χαρακτηριστικά:

- I-Detect σύστημα ανίχνευσης εξόδου προϊόντος (Φωτοκύτταρα στο κάτω μέρος του μηχανήματος αναγνωρίζουν αν έχει πέσει κάποιο προϊόν ή όχι. Αν όχι τότε επιστρέφουν τα χρήματα στον πελάτη, αποκλείοντας την περίπτωση κάποιος να σας ισχυριστεί ότι το μηχάνημα του "έφαγε" χρήματα).

- Αυτόματο κλείσιμο του delivery door.

- Τριπλό τζάμι ασφαλείας .

Λειτουργία

Ταχύτερη και ασφαλέστερη τροφοδότηση των προϊόντων.

Η ευκολότερη και ταχύτερη εργασία του χειριστή αποτελεί επένδυση στην κερδοφορία. Για το λόγο αυτό, το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την εργονομία των αποθεμάτων και να αποτρέψει κάθε κίνδυνο ατυχημάτων.

- Τα ράφια μπορούν να τραβηχτούν με την πόρτα ανοικτή στις 90º.

- Δίσκοι χωρίς αιχμηρές άκρες ή σημεία.

- Πρόσβαση σε όλα τα μέρη από μπροστά.

Εύκολος και ταχύτερος προγραμματισμός.

Το νέο σύστημα ελέγχου με θύρα USB εξυπηρετεί στην ενημέρωση λογισμικού, την αντιγραφή και τη λήψη αναβαθμίσεων .

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2310 334 578

FAX

2310 326 637

ΚΙΝΗΤΟ

6936 589 089